Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Starší muž se několik dní neozývá, pátrá po něm policie. Měl jít na vlak

Policisté pátrají po třiašedesátiletém Miroslavu B. z Blíževedel na Českolipsku. Ten měl 31. srpna odejít na vlak a jet do Úštěku, tam ale nedorazil. Od té doby se neozývá. Policie se nyní obrací na veřejnost, zda muže někdo neviděl.

Pohřešovaný muž odešel z domova kolem půl třetí odpoledne na vlakové nádraží. „Zda skutečně nastoupil do vlaku, se nám nepodařilo zjistit. Své rodině se od odpoledne 31. srpna neozval,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní není jisté, zda má u sebe léky, které by měl pravidelně užívat, a není obvyklé, aby o sobě nedal vědět nikomu z blízkých takovou dobu. „Rodina se proto obává o jeho zdraví,“ dodala mluvčí. „Pokud jste ho viděli, dejte nám o tom prosím vědět na linku 158,“ uzavřela.

Popis pohřešovaného

Miroslav B. je vysoký 165 až 170 centimetrů, má štíhlou postavu, hnědé oči, oválný obličej s vysokým čelem a středně dlouhé, hnědočerné, prošedivělé vlasy. Při odchodu z domova měl na sobě světlemodré, žíhané rifle, šedou kostkovanou, teplejší košili a na nohách modré botasky. Muž kulhá na levou nohu. Mohl by se pohybovat po Libereckém nebo Ústeckém kraji.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Blíževedly, okres Česká Lípa, Úštěk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starší muž se několik dní neozývá, pátrá po něm policie. Měl jít na vlak  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.