Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na lavičce leží muž a divě chrčí, volal svědek strážníkům. Ukázalo se, že jen chrápal

Operátorům městské policie v České Lípě se ve dvě ráno rozdrnčel telefon. Oznamovatel upozornil strážníky na muže, který ležel a podivně chrčel. Nakonec se ukázalo, že jen tvrdě spal.

Strážníkům svědek popsal, že pod oknem svého bytu viděl ležet na lavičce neznámého muže. „Nějak chrčí a já nevím, co s ním dělat,“ popsal svědek strážníkům.

Stejně jako o opilce mohlo jít také o osobu se zdravotní indispozicí, kdy při záchraně může jít o minuty. Na místo tak okamžitě vyrazili strážníci. „Když hlídka přišla k muži na lavičce, zjistila, že nechrčí, ale dost nahlas chrápe, navíc je podnapilý,“ konstatovala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Dále věci nabraly již rychlý spád. Spáče hlídka probudila a když se přesvědčila, že není nemocný ani zraněný, poslali ho domů. „Ukázalo se, že muž jen nedokázal dojít do svého obydlí, které je asi dvě stě metrů od lavičky,“ popsala Vlastníková. Zbytek noci tak nakonec dotyčný přeci jen strávil v teple domova a v pohodlí své postele.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP ČL

Štítky městská policie, Česká Lípa, strážníci, opilec

Na lavičce leží muž a divě chrčí, volal svědek strážníkům. Ukázalo se, že jen chrápal  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.