Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Dvojice mladíků objímala auta, zřejmě jim to dělalo dobře

Na českolipské strážníky se obrátil svědek s tím, že na parkovišti je dvojice mladíků, která se chová více než podivně. Mladíci totiž objímali zaparkovaná auta.

„Muž se jich zeptal, co dělají, na což mu oba odpověděli, že mají takové nutkání a ke spokojenosti jim chybí, aby objali pneumatiku,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Poté dvojice z místa odešla. Hlídka tak na místě mohla vyslechnout jen svědka. A i když strážníci získali popis mladíků, v okolí je nenašli. „Navíc objímáním nevznikla žádná škoda, pouze ve svědkovi vyvolali údiv. Do této skupiny podivností může patřit také nález, který nahlásila obyvatelka českolipského sídliště,“ komentovala Vlastníková.

V otevřeném kufru u kontejneru na směsný odpad našla plastovou nafukovací pannu. „Někdo ji ale znetvořil tak, že pohled na ni mohl být pro citlivější osoby velmi znepokojující,“ dodala mluvčí s tím, že strážníci panu zavřeli do kufru a vyhodili, aby už nikoho neděsila.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Českolipsko, auta, strážníci, městská policie

Dvojice mladíků objímala auta, zřejmě jim to dělalo dobře  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.