Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Srážka na Českolipsku. Sedmnáctiletý mladík byl transportován vrtulníkem do nemocnice

Sedmnáctiletý mladík se včera odpoledne v České Lípě při vystupování z autobusu nerozhlédl a srazilo ho auto. Následně byl transportován vrtulníkem do liberecké nemocnice.

Včera odpoledne v České Lípě na zastávce ve Volfarticích se stala nehoda. Sedmnáctiletý mladík vystoupil z autobusu a vběhl rovnou na silnici. „Na zastávce vystoupilo několik lidí. Mezi nimi byl i sedmnáctiletý mladík, který se rozhodl přeběhnout silnici ještě dříve, než autobus zastávku opustil. V bezpečném překonání silnice mu bránily špatné výhledové podmínky a on vběhl rovnou pod kola osobnímu vozidlu značky Škoda Superb, který tudy projížděl ve směru od Kamenického Šenova," informovala policejní mluvčí Libereckého kraje Ivana Baláková.

Řidič nestačil včas zabrzdit a do mladíka čelně narazil. „Řidič už zastavit na tak krátkou vzdálenost nedokázal na narazil do něj přední částí vozu," dodala Baláková.

Mladík si stěžoval na bolesti a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován vrtulníkem do liberecké nemocnice.

Policii nešťastnou situaci usnadnila palubní kamera auta jedoucího za superbem. Mohla tak celý případ vyhodnotit objektivně. „Nešťastnou dopravní událost zaznamenala palubní kamera vozidla jedoucího za superbem a na základě získaného obrazového materiálu jsme mohli její průběh objektivně vyhodnotit," doplnila Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, Česká Lípa, nehoda, policie, silnice, okres Česká Lípa, Krajská nemocnice Liberec, Volfartice, Škoda Superb, Kamenický Šenov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka na Českolipsku. Sedmnáctiletý mladík byl transportován vrtulníkem do nemocnice  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.