Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Auto srazilo chlapce při cestě do školy. Řidič ujel a hledá ho policie

Policisté šetří nehodu, ke které došlo už 13. prosince na náměstí Míru v Novém Boru. Auto tam ráno srazilo osmiletého chlapce, který zrovna šel do školy. Jenže řidič na místě nezastavil a ujel, nyní po něm pátrá policie. Ta hledá i svědky a také řidiče dodávky, který na nehodu upozornil strážníky.

„V tuto chvíli nevíme, zda se pohyboval po přechodu pro chodce nebo mimo něj. Jisté je, že řidič, který se s ním střetl, z místa nehody ujel a o jeho zdravotní stav se vůbec nezajímal,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Školák přitom utrpěl při pádu na silnici otřes mozku a pohmožděniny. Po nehodě ještě navíc došel do školy. „Tam ho později vyzvedla matka, která ho odvedla k lékaři,“ dodala mluvčí.

Policisté nyní pátrají nejen po bezohledném řidiči, ale také po šoférovi bílého dodávkového vozidla tovární značky Volkswagen Transporter, který na nehodu upozornil místní strážníky. „Touto cestou ho žádáme, aby se nám ozval na bezplatnou tísňovou linku 158. Uvítáme samozřejmě i pomoc dalších potenciálních svědků, kteří nehodu viděli,“ uzavřela Baláková.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, nehoda, nový bor, školák, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto srazilo chlapce při cestě do školy. Řidič ujel a hledá ho policie  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.