Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Parašutista přišel o padák za sto tisíc. Zloděj ho ukradl z auta

Policisté vyšetřují neobvyklou krádež. Zloděj v Dubnice na Českolipsku ukradl z auta padákový komplet v hodnotě sta tisíc korun. Podle parašutistů je ale takový komplet neprodejný.

Ke krádeži došlo v noci na středu na neoploceném pozemku, kde stálo auto zaparkované. „Z něj odcizil padákový komplet obsahující postroj s obalem Reel - X v červenočerném barevném provedení (se žlutým okrajem), záložní padák, hlavní padák modro-šedo-bílé barvy s logem PERFORMANCE DESIGNS SABRE a zabezpečovací přístroj AAD M2 expert. Kromě toho také doklady sportovního parašutisty, který má za sebou už 750 seskoků,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní parašutisté zloději vzkazují, že komplet je neprodejný. „Nebude jim proto k žádnému užitku. Tento svůj "omyl" z Dubnice mohou narovnat například tím, že celý komplet pohodí někde na viditelném místě, kde ho majitel má šanci najít, nejlépe v okolí jeho domu nebo alespoň obce Dubnice,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, zloděj, padák, dubnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petko Kotov

Pokud to byl zloděj "náhoďák", kterej ukradne, co vidí, tak by mě zajímalo, k čemu mu to bude. Tohle mu nevezmou ani v zastavárně, takže to nakonec znechuceně zahodí, protože mu to bude na... ano, na exkrement. Takže buď to byl někdo, kdo si to vzal pro sebe - věděl, po čem jde a šel najisto - nebo byl po rozbalení "úlovku" poněkud nepotěšen. Zavřít ovšem tak i tak.

Neděle, 27. srpna 2023, 22:14Odpovědět

Libor Burian

Možná si to vzal pro sebe, věděl co a kde. Recidivisté, psychopati hned nasadit sledovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma po dvacáté hodině. A více čtěte pod Komentáře, Glosy, a dalšími články zde na drbně o důvodech dnešního marasmu, návratu do minulého století bendojusticí bendostánu.

Sobota, 19. srpna 2023, 11:19Odpovědět

Parašutista přišel o padák za sto tisíc. Zloděj ho ukradl z auta  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.