Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hledají se svědci nehody, při které řidička utrpěla vážná zranění

Policie hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 23. listopadu kolem 13.45 hodin. Poblíž Sloupu v Čechách se při kolizi vážně zranila mladá řidička, s níž v autě cestovalo dítě.

Třiatřicetiletá řidička osobního auta značky Opel Zafira jela v uvedenou dobu po silnici 2. třídy č. 268 od Sloupu v Čechách na Nový Bor. V mírné pravotočivé zatáčce se dostala do smyku, po kterém vyjela mimo silnici do příkopu, kde se Opel převrátil na bok.

Žena za jeho volantem utrpěla těžké zranění a z místa ji musela transportovat letecká záchranná služba do Krajské nemocnice v Liberci. Společně se ženou v autě cestovala v dětské autosedačce i její nezletilá dcera, která z havárie vyvázla bez zranění.

Řidičku jsme vyslechli až, když to její zdravotní stav dovolil. Dozvěděli jsme se od ní, že se krátce před havárií musela vyhýbat jinému osobnímu vozidlu, které ji omezilo. Typ ani barvu tohoto auta neznáme,“ vysvětlila mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Proto policisté žádají případné svědky havárie, aby je kontaktovali na tísňové lince 158 a pomohli okolnosti této vážné dopravní události objasnit.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, svědci, vážné zranění, pátrání, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Pražák

Proto doporučuje všem kameru v autě.

Čtvrtek, 7. prosince 2023, 08:35Odpovědět

Hledají se svědci nehody, při které řidička utrpěla vážná zranění  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.