Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Žena bloudila městem. Strážníci jí přivolali lékaře a pak pomohli odjet

Zájem blízkých o příbuzné bývá různý. Přesvědčili se o tom i českolipští strážníci, kteří pomohli ženě, patrně bez domova, která bloudila městem.

Starší žena se celý víkend pohybovala po České Lípě a snažila se usadit v teple paneláků, pak na čerpací stanici, a nakonec skončila v hale hlavního nádraží.

Nejprve ji strážníci potkali u jedné z českolipských firem, kam se žena domáhala vstoupit. Byla zmatená, dezorientovaná, proto jí přivolali lékařskou pomoc. Žena ale neměla žádné zranění ani nemoc, pro které by měla být hospitalizovaná,“ popsala mluvčí Městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Do nemocnice proto neputovala. Strážníkům se podařilo zkontaktovat její vnučku, která uvedla, že babička žije u své dcery v Ústeckém kraji. Té se ale nedovolali a důchodkyně z místa odešla. Zanedlouho se opět objevila na čerpací stanici, kde usnula.

Nakonec ji strážníci na základě oznámení ostrahy vlakového nádraží našli v hale. Žena jim tvrdila, že chce jet do Prahy, a proto jí pomohli koupit jízdenku a ostraha nádraží ženě pomohla do správného vlaku,“ doplnila mluvčí.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky bezdomovkyně, pomoc, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena bloudila městem. Strážníci jí přivolali lékaře a pak pomohli odjet  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.