Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

V podprsence chtěla propašovat do věznice řízky

Odsouzenému synovi chtěla zpříjemnit pobyt v rýnovické věznici jeho matka. Ta přišla na společnou návštěvu opravdu vybavená a to řízky v podprsence i drogami.

Pochutinu ale daleko nedonesla. Hned při běžné osobní prohlídce odhalila příslušnice Vězeňské služby zmíněné řízky v podprsence v alobalové fólii. „Žena svým jednáním porušila pravidla a byla proto zajištěna k podání vysvětlení,“ uvedla tisková mluvčí Věznice Rýnovice Monika Králová

Kromě řízků ovšem žena schovávala ještě další věc, igelitový narkosáček s neznámou sypkou látkou. Toho se pokusila při čekání v čekárně zbavit vyhozením z okna. Usvědčil jí kamerový systém a vrchní inspektor strážní služby. Sáček s neznámým obsahem se zatím snažil další člen rodiny ukrýt venku pod lavičkou.

„Osoby byly na místě zadrženy. Na místo byla přivolána policie České republiky, ta se bude případem nadále zabývat,“ dodala Králová. Kromě jistého trestu se nyní těmto osobám zhorší i možnost návštěvy odsouzeného. Budou se moci vídat pouze za dělící přepážkou a za zpřísněných bezpečnostních opatření. 

Foto Policie ČR

Štítky krimi, věznice Rýnovice, vězeňská služba, řízek, podprsenka, Vězeňská služba České republiky, Česko, Rýnovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V podprsence chtěla propašovat do věznice řízky  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.