Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V jednom obchodě kradla celkem pětkrát, v jeden den jej navštívila hned ve třech případech

Až dva roky vězení hrozí osmatřicetileté ženě, která v únoru letošního roku kradla v jednom obchodě z drogérií v jablonecké Komenského ulici. Nyní byla obviněna z trestného činu krádeže, škoda totiž výrazně překročila pět tisíc korun.

„Obviněná 21. února letošního roku během odpoledne přišla třikrát do jedné prodejny drogerie v Komenského ulici v Jablonci nad Nisou a vždy ukradla různé drogistické zboží – šampóny, kondicionéry, laky na vlasy, deo spreje, ústní vody, zubní pasty. V jednom případě přibrala i punčocháče,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Do stejného obchodu pak se stejným úmyslem přišla ještě dvakrát – 23. a 25. února, kdy v prvním případě se jí bez zaplacení podařilo opět odnést různé drogistické zboží. „V posledním případě se ovšem během toho, co si ukládala zboží do kabelky, všimla, že jí sleduje pracovnice prodejny a veškeré zboží připravené k odcizení z uvedené kabelky ukryla v regálu s potřebami pro zvířata,“ dodala mluvčí.

Podle ní tak celkem vznikla škoda ve výši 10 123 korun. Vše, co ukryla do regálu pro zvířata při své poslední návštěvě prodejny, bylo v hodnotě 755 korun a opět se jednalo o vlasovou kosmetiku a prostředky pro péči o zuby.

Autoři | Foto

Štítky krádež, Jablonec, drogerie, obchod, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jednom obchodě kradla celkem pětkrát, v jeden den jej navštívila hned ve třech případech  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.