Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Jablonci uctili 17. listopad již včera, k pomníku v centru města položili květiny

Dnešní Den boje za svobodu a demokracii si připomněli v Jablonci již v včera. Představitelé města položili květiny v parku Generála Mrázka u obchodního centra.

U pomníku Bojovníků za svobodu a obětem bezpráví si Jablonečané připomněli, že svobody je nutno si vážit, a že ne vždy byla samozřejmostí. „Svoboda a demokracie jsou hodnoty, pro něž stojí za to bojovat, a kterých je potřeba si vážit a hýčkat je. Nejsou totiž samozřejmé,“ uvedl nový primátor Milan Kroupa.

Vedle představitelů města se slavnostního připomenutí zúčastnilo mnoho lidí z řad veřejnosti, ale také zástupci z řad policistů, Českého červeného kříže, armády i Centra sociálních služeb.

Foto Město Jablonec

Štítky 17. listopad, výročí, památka, pomník, připomínka, Jablonec, park, Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva, Milan Kroupa, Český červený kříž, květiny

V Jablonci uctili 17. listopad již včera, k pomníku v centru města položili květiny  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.