Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž na nádraží vyhrožoval pracovnici, že ji zabije

Řádění výtržníka na jabloneckém nádraží učinil přítrž až příjezd policejní hlídky. Muž na začátku listopadu pokřikoval na nádraží sprostá slova a dostal se až k vyhrožování a poškození zařízení budovy.

Čtyřicátník tehdy zavítal do prostoru nádraží před pátou hodinou odpolední. Již jeho příchod přilákal pozornost ostatních lidí. Muž totiž nahlas pokřikoval všelijaké vulgarismy. Na nepatřičné chování ho upozornila pracovnice přepážky. Ta patrně měla štěstí, že jí od pachatele dělilo sklo a mříž. 

„Po upozornění muž vylezl na ochrannou mříž a několikrát kopl do skla,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Prasklé sklo ještě však nebylo všechno. Agresor křičel dál sprostá slova, která v tu chvíli adresoval konkrétně pracovnici přepážky a dokonce jí vyhrožoval, že ji zabije.

Vystrašenou ženu vysvobodili přivolaní strážníci, kteří dotyčného zpacifikovali. „Muži bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, poškození cizí věci a vyhrožování. Za ty mu hrozí odnětí svobody až na dva roky,“ dodala Sochorová. Dotyčný navíc způsobil na poškozeném skle škodu ve výši 5 000 korun.

Foto Dominik Svoboda

Štítky výtržník, vyhrožování, nádraží, sklo

Muž na nádraží vyhrožoval pracovnici, že ji zabije  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.