Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jablonec připravuje nový komunitní plán, místní se k němu mohou vyjádřit

Až do konce měsíce září se mohou obyvatelé Jablonce vyjádřit ke 4. komunitnímu plánu sociálních a souvisejících služeb Jablonecka. Ten by měl platit na období 2020 až 2024.

Lidé si mohou celý plán pročíst na webu města nebo v tištěné podobě ho najdou v recepci Spolkového domu a v přízemí radnice. „Plán včetně připomínek místních bude předložen zastupitelům v listopadu,“ uvedl David Mánek, člen řídící skupiny komunitního plánování.

Případné připomínky mohou lidé směřovat na koordinátorku komunitního plánování Martinu Semrádovou prostřednictvím e-mailu semradova@mestojablonec.cz. Na komunitním plánování se podílí nejen samotné město, ale také obce na území Jablonce jako obce s rozšířenou působností.

Samotné komunitní plánování probíhá v rámci pracovních skupin pro rodinu, děti a mládež, pro zdravotně znevýhodněné, pro osoby ohrožené sociálním vyloučením a pro seniory.

Foto pixabay.com

Štítky Jablonecko, plánování, komunitní plán, Jablonec, okres Jablonec nad Nisou, Spolkový dům ve Skalici

Jablonec připravuje nový komunitní plán, místní se k němu mohou vyjádřit  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.