Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Čtyři jablonecké školy soutěží v projektu Lepší místo ve škole, podpořit je můžete i vy

Veřejnost se nyní může zapojit do projektu Lepší místo ve škole a podpořit tak nápady samotných žáků, jak zlepšit studentský život.

Jablonečtí studenti přišli s více než 70 nápady, mezi nimiž byly vybrány finální návrhy na relaxační jídelnu, sezení na chodbách, společnou studentskou místnost aneb Studenťárnu a galerií Dvorek. A právě nyní může porota i veřejnost rozhodnout o finálních dvou případech, na které získají školy příspěvek 50 tisíc, aby bylo možné nápady zrealizovat.

„Do hlasování se mohou lidé zapojit až do 28. ledna na webu lepsimisto.cz prostřednictvím ankety,“ uvedla manažerka projektu Lucie Kolková. Každý hlasující má celkem tři hlady, které může libovolně rozdělit mezi projekty. Vedle veřejnosti bude konkrétní nápady posuzovat i odborná porota, které představí projekty samotní studenti.

V loňském roce proběhl projekt v jabloneckých základkách. „Podle nás je klíčové podporovat mladé lidi v tom, aby dokázali vytvořit něco pro své okolí,“ sdělil Vladimír Stanislav z Nadace JABLOTRON. Už na konci letošního školního roku by se tak měly dvě nové školy těšit z nových projektů.

Ohodnoť článek

Foto Václav Votruba

Štítky Lepší místo ve škole, Jablonec, střední školy, projekt, Jablotron

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři jablonecké školy soutěží v projektu Lepší místo ve škole, podpořit je můžete i vy  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.