Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Výstavba kruháče na Ostrém rohu se dotkne i hromadné dopravy. Zastávka se ruší

Zastávka Ostrý roh, kde začala výstavba okružní křižovat, je od včerejšího dne dočasně zrušena. Náhradní zastávka bude dočasně u čerpací stanice MOL.

Na křižovatce ulic Československé armády, Želivského a Janovská začaly práce na výstavbě kruháče. Stavba se dotkne i zdejší autobusové dopravy. „Linky č. 112 a 115 nebudou v daném úseku obsluhovány,“ informovala mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Další linky využijí náhradní zastávku u čerpací stanice. Zastávka Pomněnková se navíc přesouvá pro linku 107 do ulice Ladova k autosalonu. „Linka 101 tak pouze zastaví místo na Ostrém rohu na náhradní zastávce a bude pokračovat po své trase,“ vysvětlila Fričová.

Linka 107 pojede ve směru z Palackého přes náhradní zastávku u benzínky, následně ulicemi Janovská, U Pošty a v ulici Želivského se vrátí na svou trasu. Ve směru od Želivského bude zastavovat v ulici Ladova u zmíněné náhradní zastávky Pomněnková.

Další autobusy linek 109, 110, 112 a 115 bude jezdit z Palackého kolem čerpací stanice, dále Janovskou a Čsl. armády opět po své trase.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Homolka

Štítky Jablonecko, autobus, doprava, Ostrý roh, čerpací stanice, Československá armáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstavba kruháče na Ostrém rohu se dotkne i hromadné dopravy. Zastávka se ruší  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.