Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Plovoucí překážky a paddleboardy. Odvážlivce čekají v sobotu na přehradě vodní hrátky

V sobotu, ač to zatím podle počasí nevypadá, by se na jablonecké přehradě měly uskutečnit již druhé JBC Watergames. V netradičním závodě si týmy zahrají o putovní pohár.

Týmy se budou muset popasovat s plovoucími překážkami. „Mezi jednotlivými překážkami se soutěžící pohybují na paddleboardech, ne vždy k tomu ale mají pádlo,“ uvedl za organizátory Jan Telenský s tím, že samotní překážky představují přechod kladiny, který je náročný na rovnováhu nebo labyrintem nafukovacích válců, který prověří obratnost a týmovou spolupráci.

Do her se mohou zapojit zdatní sportovci, aktivní lidé, kteří mají rádi vodu, výzvy a legraci, i rodiny s dětmi. Týmy mají ale jednu podmínku. V každém musí být minimálně jedna žena nebo naopak jeden muž. „Chceme tím alespoň z části zajistit férovost, a také si myslíme, že namixováním vznikne příjemnější a ohleduplnější atmosféra. Akce určená také divákům, tak ať se mají všichni na co koukat,“ komentoval Telenský.

Ohodnoť článek

Foto JBC Watergames

Štítky Jablonec, JBC Watergames, vodní hry, přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plovoucí překážky a paddleboardy. Odvážlivce čekají v sobotu na přehradě vodní hrátky  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.