Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Práce na křižovatce u jablonecké pošty končí. Příští týden se otevře

V příštím týdnu se v Jablonci otevře významný dopravní uzel. Znovu se otevře křižovatka ulic Generála Mrázka, Liberecké a Komenského u pošty po rekonstrukci kanalizace a dalších sítí.

Díky otevření této křižovatky by se měla opět zlepšit průjezdnost centrem. „Opět bude možné odbočit z ulice Poštovní vpravo do ulice Gen. Mrázka a dále do ulice Komenského a z ní zajíždět do parkoviště OC Centrál,“ komentoval náměstek primátora Petr Roubíček

Původně měla být křižovatka otevřena v polovině prázdnin, práce ale zkomplikovala řada problémů zahrnující staré sítě nebo povodeň.

Do původní podoby se vrátí také ulice Kostelní, která bude opět jednosměrná směrem k Anenskému náměstí. Uzavřená ale i nadále zůstane ulice Generála Mrázka s ulicí Máchova. Zde budou práce pokračovat. „Proto i nadále bude možné vjet z křižovatky ulic Kamenná – Smetanova – Hasičská – Mírové náměstí kolem kina Radnice jen do části ulice Gen. Mrázka, výjezd z ní je dál možný ulicí Kubálkovou na Horní náměstí,“ komentoval Roubíček.

Práce zahrnující rekonstrukci splaškové kanalizace, vody a plynu i veřejného osvětlení se nyní přesunou do ulice Liberecká po křižovatku s ulicí Průmyslová. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jablonec nad Nisou

Štítky Jablonec, křižovatka, pošta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na křižovatce u jablonecké pošty končí. Příští týden se otevře  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.