Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zdrogovaná žena tvrdila, že auto řídil někdo jiný a utekl. Stopy ve sněhu ale chyběly

Kvůli podezřelému chování, které zaznamenaly městské kamery, se noční hlídka jabloneckých strážníků rozhodla zkontrolovat posádku vozidla v ulici Lesní. Narazila při tom na řidičku pod vlivem drog.

Strážníci vyjeli na místo, protože se domnívali, že za volantem zřejmě sedí někdo, kdo by tam být neměl. Při příjezdu strážníků vystoupila z vozidla žena, která seděla na místě spolujezdce. „Nejdříve hlídce tvrdila, že řidič utekl,“ informoval za jabloneckou městskou policii Miloslav Lejsek.

Jenže s tímto vysvětlením se hlídka nespokojila. Okolo vozu byl totiž čerstvý sníh, ve kterém chyběly případné stopy. Když žena zjistila, že nemá smysl zapírat, přiznala, že řídila. Navíc se doznala také k tomu, že nemá řidičské oprávnění. Údajně si jen chtěla vyzkoušet jízdu na sněhu. „Vůz jí prý zapůjčil majitel,“ komentoval Lejsek s tím, že dotyčný se před strážníky ukrýval na zadním sedadle.

Následně žena tvrdila, že si na místo spolujezdce přesedla ve chvíli, kdy spatřila strážníky. Hlídka na místo přivolala policisty, kteří u ženy provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Naopak test na přítomnost omamných látek byl pozitivní. „A tak své postupné doznání žena završila informací, že požila pervitin,“ zakončil Lejsek s tím, že případ si převzala Policie ČR.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP LBC

Štítky Jablonec, městská policie, strážníci, alkohol, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaná žena tvrdila, že auto řídil někdo jiný a utekl. Stopy ve sněhu ale chyběly  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.