Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Srážka tří aut a sražená chodkyně. Řidič, který nehodu způsobil, ujel

Jablonečtí policisté řeší nehodu, ke které došlo v neděli odpoledne ve Smržovce. Neznámý řidič tam způsobil nehodu, při které narazil do dvou aut a jedno z nich pak srazilo chodkyni. Od nehody poté ujel a policie po něm pátrá.

Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel ve směru od Tanvaldu do Smržovky, kde na rovném úseku Hlavní ulice začal předjíždět řidiče s vozidlem Škoda Octavia. „Nevšiml si vozu Seat Altea, jehož řidič uvedené nezjištěné vozidlo předjížděl. Při tomto došlo k nárazu neznámého vozidla do vozidla Seat Altea," uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.  

Seat byl podle ní tímto nárazem odhozen do protisměru, kde v tu chvíli šla při levém okraji silnice ve směru od Tanvaldu do Smržovky chodkyně. „Vůz Seat Altea do této chodkyně narazil. Žena upadla na chodník, kde zůstala ležet. Řidič se seatem pak ještě narazil do uvedeného vozidla Škoda Octavia,“ dodala mluvčí.

Zraněná žena byla převezena posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje do jablonecké nemocnice. „Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření," sdělila mluvčí.

Neznámý řidič od nehody ujel a nyní po něm pátrá policie. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na čísle 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. O totéž samozřejmě žádají i neznámého řidiče s nezjištěným vozidlem, který z místa události ujel. Policisté od veřejnosti přivítají jakékoliv informace směřující k ustanovení osoby neznámého řidiče a vozidla, které v té době řídil,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, smržovka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka tří aut a sražená chodkyně. Řidič, který nehodu způsobil, ujel  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.