Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hledá se koloběžkář, kterého porazilo auto a on z místa nehody ujel

Policisté hledají řidiče koloběžky, který se stal poslední srpnový den účastníkem dopravní nehody v Jablonci nad Nisou. Řidička koloběžkáři nedala na křižovatce přednost a srazila se s ním. Ten ale po nárazu nastoupil opět na koloběžku a odjel.

Ve čtvrtek 31. srpna se odpoledne krátce před půl šestou hodinou stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou v prostoru křižovatky ulic Podhorská, SNP a Slunečná. Řidička s vozidlem Škoda Fabia jela po hlavní ulici Podhorská ve směru do centra města, kde při odbočování vlevo nedala přednost v jízdě protijedoucímu řidiči s koloběžkou, který jel po ulici Podhorská ve směru od centra města,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Auto se s koloběžkou srazilo. Neznámý koloběžkář po nárazu vstal, nasedl a odjel neznámo kam. Alkohol u řidičky, která žádné zranění neutrpěla, policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Byla negativní. Zda utrpěl zranění koloběžkář není jasné, protože odjel.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu i nadále šetří, žádají případné svědky celé události a samotného dosud neznámého řidiče koloběžky, aby se přihlásili na telefon 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, pátrání, koloběžky, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se koloběžkář, kterého porazilo auto a on z místa nehody ujel  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.