Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ani čtyři zákazy řízení muži nebránily v tom, aby usedl za volant

Dvouleté vězení hrozí třicetiletému muži, který absolutně nerespektuje zákazy řízení, které mu udělily soudy. V jeho případě mu nebyl vysloven pouze jednou, ale hned čtyřikrát. I přesto jezdí dál.

Třicetiletému muži policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, kterého se dopustil týž den krátce před polednem,“ uvedl mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Tehdy jej kontrolovala policejní hlídka v Lučanech nad Nisou při řízení vozidla Škoda Superb. Při kontrole policisté zjistili, že tento muž má v současné době vysloveny celkem čtyři zákazy řízení motorových vozidel, a to tři mu byli vysloveny Okresním soudem v Jablonci nad Nisou a jeden Okresním soudem v Liberci. Usednout tak za volant nemůže až do února roku 2028.

Nyní mu tak za spáchání uvedeného trestného činu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky zákaz řízení, policie, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petko Kotov

Čtyři zákazy řízení? Už má bejt dávno v base. První řízení ožralý - k soudu a nějaký alternativní trest. Druhé řízení ožralý - nedáš si říct? Budeš sakra rád za podmínku, protože maření výkonu úředního rozhodnutí. Třetí řízení ožralý - opět "mařenka", k tomu v podmínce... tak ty si nedáš pokoj? No tak tamhle je kriminál, my už tě tam dopravíme... co s takovejma. Po dobrým to s nima nejde...

Neděle, 26. listopadu 2023, 05:05Odpovědět

Libor Burian

Proti vražedné lichvářské zbrojařské válečnické překupnické nenasytné mafii bendostànu se musí spojit, mluvit spolu, začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, chodit ke všem volbám říct mafii a dost ! Mafie vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky, bílí koně, převlečení soudruzi soukmenovci převlékli po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte aktivisté, ekologové, Grety, vědci, sportovci, ženy, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war ! Více píšu ve vláknech pod Komentáře, Glosy a další články.

Neděle, 26. listopadu 2023, 08:31Odpovědět

Petko Kotov

Nejmenuješ ty se Cibulka? To je seznam skoro jako když čtu volební lístek Pravého bloku nebo jak se ta Cibulkova strana jmenuje, ten má v názvu taky skoro celej volební program... i když máš v některých věcech pravdu, takovejhle elaborát spíš člověka odradí.

Čtvrtek, 30. listopadu 2023, 22:25Odpovědět

Libor Burian

Odrazuje od čeho ? Vše je psáno, natočeno, přednášky na yt, viz Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati, převlečení soudruzi soukmenovci a následky vidíme. Ukřižování s Mel Gibsonem, Kladivo na čarodějnice, Wilsonov, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Hlava22, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1, 2, seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Okamžik záblesku, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám,.filmy Lidí co znám, Vítejte vŘecku pane inspektore, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, kdo zná je to cesta do dnešního zmaru. 300 Pandora rájařů u nás, v Izraeli 665. Ale o peníze kalouskové připraví pracující inflací, cenami všeho, energií, vody, třetinové mzdy, vyvádějí stovky miliard z jejich bank a firem, výrobou vražedného šrotu. Přijďte všichni ke všem volbám říct mafii a dost !

Pátek, 1. prosince 2023, 04:39Odpovědět

Petko Kotov

Takovéhle elaboráty odrazují už svou délkou od toho, aby to člověk četl - je to prostě dlouhý.

Pátek, 1. prosince 2023, 19:21Odpovědět

Libor Burian

Není nutné číst. Stačí se podívat podle chuti a zájmu nebo zvědavosti na jeden titul v tom pořadí aby ti co tu dobu nežili se dozvěděli cestu po které svět došel do......

Pátek, 1. prosince 2023, 20:05Odpovědět

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, zaplatit náklady, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního stavu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Středa, 20. září 2023, 18:46Odpovědět

Petko Kotov

Povinnost zdržovat se v práci nebo doma bych možná až tak nehrotil... každej ať má právo si občas zajít na procházku, pokud mu nebude zároveň uložen trest domácího vězení. Ale u hovad, co jezděj bez řidičáku a zákaz nezákaz, bych se s tím nemazal viz výše. Se čtyřma zákazama řízení už nemá co dělat venku, tady by nepomohl ani náramek, to je vidět. Ten už měl dávno sedět.

Čtvrtek, 30. listopadu 2023, 22:31Odpovědět

Libor Burian

Píšu rámcově,vycházku může dostat i z vězení. Věznice jsou přetížené a myslím že se monitorovací náramky nevyužívají. Psychopati cca 1% to je sto tisic tak mohou zločinností obtěžovat lidi. To se z toho bendobahna nevyhrabeme.

Pátek, 1. prosince 2023, 04:20Odpovědět

Ani čtyři zákazy řízení muži nebránily v tom, aby usedl za volant  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.