Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zdrogovaný muž uháněl autem ulicemi města, navíc se zákazy řízení

Dalšího řidiče, který neměl za volantem co dělat, odhalili tentokrát v Jablonci nad Nisou. Usedl za volant i přes tři zákazy řízení, a navíc pod vlivem drog. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu.

Čtyřiatřicetiletého šoféra zadržela hlídka městských strážníků v Rýnovické ulici v Jablonci, v neděli kolem desáté dopoledne. Překročil totiž povolenou rychlost v obci o dvaadvacet kilometrů v hodině, a tak ho zastavili.

Muži byl proveden orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel pozitivně na amfetamin/metamfetamin a THC. Provedenou kontrolou bylo ovšem také zjištěno, že muž má v současné době Okresním soudem v Jablonci nad Nisou vysloveny celkem ti zákazy řízení motorových vozidel, a ten poslední až do října roku 2026,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová. Muž totiž následně putoval do rukou policie.

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou mu ještě týž den, ve zkráceném přípravném řízení, sdělili podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za spáchání uvedeného trestného činu hrozí podezřelému v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky drogy, řidič, zákazy, polici, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petko Kotov

Se ZÁKAZY řízení? Co ještě dělá na svobodě? Řídíš se zákazem řízení - ukázková mařenka (maření výkonu úředního rozhodnutí atd.) a u soudu buď rád za podmínku. Nedáš si pokoj, řídíš zase? Opět mařenka, k tomu porušení podmínky - okamžitě do basy. Co s hňupem, kterej si ze zákazu řízení nic nedělá... dát mu další zákaz... a další a další? Jo, takhle nějak česká justice funguje, ale... je to správné??? Bych se s tím nemazal. Řídíš v zákazu? Ukázková mařenka a pokud si nedáš říct a řídíš zákaz nezákaz? Do vazby, ukázkové "céčko" - pokračování v trestné činnosti. Co s takovejma...

Neděle, 26. listopadu 2023, 04:59Odpovědět

Zdrogovaný muž uháněl autem ulicemi města, navíc se zákazy řízení  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.