Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na sousedy vyrazil s gumovou paličkou. Bouchal do dveří i do hlavy

Veselo mají v jednom z bytových domů v Liberecké ulici v Jablonci nad Nisou. Sousedi si tam vyměňují halasně názory, a to opakovaně. Nedávno se jeden z nich vyzbrojil gumovou paličkou. Na místě zasahovali strážníci.

Naposledy se rozhořela hádka mezi sousedy na chodbě domu krátce po půl třetí odpoledne, muži na sebe křičeli a jeden se vyzbrojil gumovou paličkou.

Tak je zastihla hlídka městské policie, po jejímž příchodu se situace okamžitě uklidnila. Uvnitř bytu, před kterým se potyčka odehrála, byla údajně napadená manželka, která si stěžovala na bolest hlavy. Napadnout ji měl muž s paličkou, proto hlídka přivolala Policii ČR,“ popsala mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Soused popsal, že podobné hádky jsou opakované, i tento den slyšel rány do dveří a řev. Agresor přiznal, že do dveří bouchal a když do něj žena začala strkat, nedopatřením místo dveří klepl paličkou ji. Celá věc se nyní řeší jako přestupek proti občanskému soužití. Podle správce budovy si na dotyčného stěžují i ostatní obyvatelé domu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky sousedské spory, městská policie, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na sousedy vyrazil s gumovou paličkou. Bouchal do dveří i do hlavy  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.