Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté hledají svědky dopravní nehody mezi Jabloncem nad Nisou a Rychnovem

Jablonečtí policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po svědcích dopravní nehody, která se stala v úterý na silnici mezi Jabloncem nad Nisou a Rychnovem. Pokud máte jakékoliv informace, kontaktujte policii.

K dopravní nehodě došlo v úterý 12. března kolem čtvrté hodiny odpolední na silnici mezi Jabloncem nad Nisou a Rychnovem. Řidič tu odbočoval z prostředního pruhu doprava na silnici třetí třídy. „Tento týden v úterý 12. března se dvě minuty před šestnáctou hodinou stala dopravní nehoda na silnici číslo I/65 v katastru Rychnova u Jablonce nad Nisou. Řidič s nákladním vozidlem Mercedes Benz jel v prostředním pruhu ve směru do Jablonce nad Nisou, kde mu navigace uvedla, aby odbočil vpravo na silnici třetí třídy," uvedla tisková mluvčí policie Libereckého kraje Dagmar Sochorová.

V okamžiku odbočení si řidič nevšiml automobilu jedoucího vpravo. Po střetu narazil řidič automobilu do dopravní značky a vjel do pole. „Začal tedy přejíždět z prostředního do pravého jízdního pruhu, přičemž ohrozil a omezil řidiče s vozem Škoda Superb jedoucího v pravém jízdním pruhu a došlo i ke střetu těchto vozidel. Po tomto střetu vozidlo Škoda Superb narazilo do dopravní značky a následně skončilo v poli mimo komunikaci,“ informuje Sochorová.

U obou řidičů provedli jablonečtí policisté dechovou zkoušku, která však skončila negativně. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Předběžná výše škody se odhaduje na 255 000 korun.

„Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu i nadále šetří, žádají případné svědky celé události a aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají jakékoliv informace směřující ke zjištění jejího průběhu a budou také rádi za poskytnutí případných záznamů z kamer projíždějících vozidel,“ dodala Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, policie ČR, svědci, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky dopravní nehody mezi Jabloncem nad Nisou a Rychnovem  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.