Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Rekonstrukce nového centra sociálních služeb ve Frýdlantu se chýlí ke konci

Ještě tento rok se otevře ve Frýdlantu Centrum 1407. Jedná se o zbrusu nové centrum sociálních služeb, které své zázemí nalezne v kompletně zrekonstruované budově.

V objektu byla v minulosti galanterie. Po několika měsících prací se rozsáhlá rekonstrukce blíží svému konci. „Centrum bude zkolaudováno na přelomu října a listopadu,“ uvedl starosta Frýdlantu Dan Ramzer a dodal, že v provozu by mělo být již v průběhu měsíce listopadu.

Než bude Centrum 1407 otevřeno, bude ještě v jeho blízkosti vysázena nová zeleň. I v interuéru se zatím pilně pracuje. „Aktuálně se dokončují malby a nátěry. Dále se pokládají podlahové krytiny a postupně se instalují i dveře, světla nebo například zásuvky,“ sdělila Zdena Ubiasová z investičního odboru.

V budově nalezne zázemí šest poskytovatelů sociálních služeb. Pro Frýdlant to znamená výrazné zvýšení kvality těchto služeb i jejich rozšíření.

Foto Město Frýdlant

Štítky Frýdlant, centrum, sociální služby, Dan Ramzer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce nového centra sociálních služeb ve Frýdlantu se chýlí ke konci  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.