Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Muž surově napadl přítele své bývalé lásky, o hlavu mu rozmlátil lahev

Patrně žárlivost přiměla cizince ke krutému útoku na nového partnera expřítelkyně. Zaútočil na něj v liberecké ubytovně. Oběť skončila v nemocnici, útočník v poutech policistů.

Agresor muže napadl poté, co mu otevřel. Bez jakékoli předchozí slovní potyčky na muže zaútočil s lahví alkoholu v ruce, kterou rozbil o jeho hlavu. Následně ho začal kopat a mlátit. 

„Nakonec uštědřil agresor napadenému ránu židlí. Když s útokem skončil, zapálil si v pokoji cigaretu a posadil se,“ uvedl tiskový mluvčí policie Vojtěch Robovský. Všemu přihlížela agresorova bývalá přítelkyně, která nedokázala incidentu nijak zabránit. 

Z místa muže odvezla přímo do cely přivolaná policejní hlídka. Napadený čtyřiačtyřicetiletý muž skončil v péči lékařů, dle informací je mimo ohrožení života.

Osmačtyřicetiletý cizinec byl následně poslán na základě podnětu do vazby. Nyní mu za těžké ublížení na zdraví a nebezpečné vyhrožování hrozí pobyt ve věznici v délce tři až deset let. 

Foto Jan Luxík

Štítky ublížení, napadení, žárlivost, krimi, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž surově napadl přítele své bývalé lásky, o hlavu mu rozmlátil lahev  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.