Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

O výherci Fotbalgolfové ligy se rozhodne v Liberci, přijďte si zahrát i vy

Nadcházející víkend bude ve Fotbalparku ve Vesci živo. Koná se zde osmý a zároveň finálový turnaj Fotbalgolfové ligy. V sobotu si ale může zahrát každý.

Fotbal i golf samostatně mohou působit nezáživně. Buď se honíte bezduše za míčem, nebo se holí snažíte trefit do miniaturního míčku a nezpůsobit u toho na trávníku katastrofu, která by se podobala krtčí invazi.

Když ale spojíte tyhle dva sporty dohromady, vznikne vtipná hra, do které se může zapojit celá rodina a šanci na výhru má každý. To můžete otestovat tuto sobotu v rámci Liberec Open 2018.

Otevřený turnaj je určen jak pro muže, tak i pro ženy nebo děti od 11 do 15 let. Cílem je fotbalovým míčem zdolat různé překážky a dostat ho do jamky, která má průměr okolo padesáti centimetrů. Na hřišti je celkem 18 jamek, do kterých se ve dvou kolech musí hráči trefit.

To vše samozřejmě na co nejmenší počet kopů, které se zapisují do scorekaret. Soutěžit můžete i ve družstvech (například rodinných), kdy sice hrajete každý sám za sebe, ale výsledky se na konci sečtou.

V neděli pak proběhne již profesionální ligový turnaj CFGA, kde se předvede přes sto registrovaných hráčů. Jelikož se jedná o finální turnaj druhého ročníku Fotbalgolfové ligy, rozhodne se právě ve Vesci o jejím vítězi. Na toho čeká pohár i startovné na mistrovství Evropy. V sobotu si tak můžete hru vyzkoušet a v neděli fanděním podpořit českou fotbalgolfovou elitu.

Foto MML

Štítky fotbalgolf, Liberec, turnaj, Vesec, sport, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O výherci Fotbalgolfové ligy se rozhodne v Liberci, přijďte si zahrát i vy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.