Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V iTwistu našla sklo, obsluha jí odmítla vrátit peníze

Minulý pátek vyrazila mladá slečna s kamarádkou do rychlého občerstvení na Fügnerově ulici v Liberci. V iTwistu řetězce KFC našla ovšem podle svých slov po pár soustech sklo.

Příhodu vylíčila dívka na facebooku na stránce KFC. „Kamarádka si koupila iTwist, po dvou soustech v něm našla sklo,“ popisuje Veronika Lehoťáková na sociální síti.

Dle jejího popisu se obrátili na zaměstnankyni, která reagovala podrážděně a nevrátila dívkám peníze. „Navíc nebyla schopná ani vysvětlit, proč je v iTwistu sklo,“ dodala. Zaměstnankyně alespoň nabídla zákaznici náhradní jídlo.

Společnost obratem reagovala na příspěvek na sociální síti. Nejdříve se společnost zdráhala připustit, že by se sklo mohlo v jídle objevit. „Zní to jako velmi nepříjemná zkušenost, ačkoliv je skutečně nepravděpodobné, že by se v našich produktech mohlo objevit sklo.“

Nyní však incident řeší. „Zjišťujeme detaily na restauraci a více se k tomu aktuálně nemůžeme vyjádřit,“ sdělila Tereza Vachová za řetězec KFC.

Foto KFC

Štítky jídlo, KFC, iTwist, Fügnerova, Liberec, sklo, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V iTwistu našla sklo, obsluha jí odmítla vrátit peníze  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.