Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Kynologové zabojují v soutěži O Liberecký pohár

V Pavlovicích se v sobotu rozhodne o dalším vítězi kynologické soutěže O Liberecký pohár, která je zároveň memoriálem Josefa Velechovského a Rudolfa Bárty.

Třicátý sedmý ročník soutěže se opět zaměřuje na disciplíny obrana a poslušnost. „Tento rok opět nebude chybět ani kategorie stopa. V té si mohou účastníci vyzkoušet, jak je jejich pes schopný a jak dobře dokáže vypracovat pachovou stopu,“ řekl předseda kynologického klubu Jiří Kolář.

Do soutěže se stále mohou přihlašovat lidé se svými chlupáči a to až do samotného sobotního zahájení, které proběhne v 9 hodin. „Aktuálně máme přihlášeno přes třicet psů různých plemen,“ dodal Kolář, který je zároveň ředitelem soutěže.

Soutěž je určená jak jednotlivcům, tak družstvům. Po třináct let je akce symbolicky věnována Josefu Velechovskému a Rudolfu Bártovi. Ti se zasloužili nejen o založení pavlovického kynologického klubu, ale i o rozvoj poválečné kynologie na Liberecku.

Tyto události jsou atraktivní nejen pro samotné soutěžící, ale i pro diváky, kteří mnohdy nad skvělou spoluprácí člověka a psa zůstávají stát v úžasu. Blížší informace naleznete na stránkách klubu.

Foto Kynologický klub Liberec Pavlovice

Štítky kynologie, pes, poslušnost, obrana, soutěž, pohár, Pavlovice, Rudolf Bárta, Jiří Kolář, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kynologové zabojují v soutěži O Liberecký pohár  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.