Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Vybíráte si právě školu nebo zaměstnání? Veletrh Educa nabídne stovky možností

Oblíbený a hojně navštěvovaný veletrh Educa my job Liberec letos slaví již dvacáté výročí. Opět nabídne pestrou přehlídku pracovních možností i vzdělávání.

Na letošním ročníku se bude prezentovat okolo sedm desítek škol a bezmála šedesát různých firem nabízejících zaměstnání. Událost je tak ideální příležitostí zblízka si prohlédnout stánky různých zaměstnavatelů a vzdělávacích institucí. 

Právě zde mohou zejména studenti nastartovat svou kariéru, právě jim je totiž Educa určena. V jednotlivých stáncích se mohou dozvědět důležité informace i zkušenosti a blíže tak zjistit, o jaký obor by v budoucnu měli zájem. „Veletrh Educa tak pomůže zájemcům o studium při rozhodování a zároveň mají možnost vidět, jaké bude jejich budoucí uplatnění,“ uvedla mluvčí Libereckého kraje Lenka Klimentová

Nově zde studenti budou moci zjistit, jaký studijní typ jsou a to díky účasti Testovacího centra portálu Vysokeskoly.cz. „Věříme, že do školy i do zaměstnání by měli lidé chodit s radostí a nadšením. Věříme, že svou radostnou budoucnost mohou lidé nalézt právě na našem veletrhu,“ sdělil pořadatel Lukáš Přinda.

Součástí veletrhu je i program pro učitele a personalisty. Pro pedagogy je připravena čtvrteční konference od 13:30 na téma Marketing na školách. Personalistům ve stejný den od 13 hodin budou zkušení řečníci předávat své zkušenosti.

A jaká bude vaše budoucnost?

Veletrh se uskuteční příští týden od čtvrtka do soboty a vstupné je zdarma. O doprovodný program se postará celá řada tanečních vystoupení, na akci přijede zpěvačka a herečka Mariana Prachařová a samozřejmě nebude chybět ani vyhlášení top školy a firmy tohoto ročníku.

Veletrh bude ve čtvrtek a pátek otevřen od 9 do 18 hodin. V sobotu pak můžete na akci zavítat od 9 do 13 hodin. 

Štítky Educa, veletrh, Liberec, práce, vzdělávání, povolání, Lukáš Přinda, Mariana Prachařová, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vybíráte si právě školu nebo zaměstnání? Veletrh Educa nabídne stovky možností  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.