Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygři v Olomouci nejprve otočili, pak ale padli po nájezdech

Bod za prohru 2:3 po nájezdech si připsal Liberec v zápase v Olomouci. Po první třetině by ho jistě bral, ve druhém dějství ale skóre otočil a zdálo se, že by mohl i zvítězit. Jenže domácí dokázali vyrovnat a v nájezdech získat bonusový bod.

Liberečtí neodehráli dobrou první třetinu, Olomouc byla všude dříve a měla šance, nakonec ale využila pouze jednu, když se trefil Skladaný.

Druhou třetinu ale nastoupil jiný tým Bílých Tygrů. Byl jich plný led a postupně otočil brankami Jelínka a Zachara na 2:1. Ve třetí třetině ale domácí dokázali srovnat a šlo se do prodloužení.

V něm nejprve domácí několika skvělými zákroky zachránil Konrád, pak jel na Willa Strapáč, ale i hostující gólman se předvedl.

A tak došlo na nájezdy. V nich byly šikovnější domácí, vítězný nájezd proměnil Nahodil.

HC Olomouc - Bílí Tygři Liberec 3:2sn (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 16. Skladaný (Laš, Dujsík), 47. Irgl (J. Galvas), rozh. náj. Nahodil – 23. P. Jelínek (Redenbach, L. Hudáček), 33. M. Zachar (Šmíd, Jeník) Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Lučan, Kis. Vyloučení: 5:2 Využití: 1:1 V oslabení:0:0. Diváci: 4 313. Střely na branku: 29:32.

Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek, J. Galvas, Švrček, Vyrůbalík, Jaroměřský, Dujsík, Staněk – Burian, Strapáč, Irgl – Ostřížek, J. Knotek, V. Tomeček – Holec, Nahodil, Jergl – Laš, Skladaný, Mráz.

Liberec: Will (Schwarz) – Doherty, Šmíd, Stříteský, Derner, T. Hanousek, Ševc, Maier – L. Hudáček, Redenbach, Birner – Lenc, Filippi, Ordoš – Valský, P. Jelínek, L. Krenželok – Jeník, J. Vlach, M. Zachar.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, extraliga, Olomouc, HC Olomouc, Bílí Tygři Liberec

Tygři v Olomouci nejprve otočili, pak ale padli po nájezdech  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.