Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Žena si do kabelky nacpala trenýrky, holicí strojek i alkohol, ostrahu ale neoblafla

Na předvánoční nákupy vyrazila i jednatřicetiletá žena z Liberce. Za kousky, které jí padly do oka, ale nehodlala ani při jednom ze dvou pokusů zaplatit.

Svou krádež započala žena poměrně promyšleně. Zlodějka si totiž hned na začátku vybrala kabelku, do které pak sbírala všechny věci, které se jí zalíbily. V útrobách tašky tak postupně skončila řasenka, make-up, holicí strojek i čokoládové kolekce, alkohol a pánské trenýrky celkově v hodnotě přibližně 6 tisíc korun.

Tak by mohl vypadat kompletní seznam dárků pro nejbližší, kdyby ovšem žena hodlala za zboží zplatit. „Jednatřicetiletá žena se pokusila projít bez povšimnutí a samozřejmě bez zaplacení pokladnami. Cestu ji ale zkřížili pracovníci ostrahy,“ popsal policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Z obchodu tak místo domů odjela dotyčná na policejní služebnu. Tam policisté zjistili, že je to teprve pár dní, co se stejnou osobou řešili opět krádež. „O týden dříve se recidivistka pokoušela pronést z obchodu čtrnáct konzerv tuňáka,“ dodal Robovský. Vzhledem k tomu, že zlodějka je nepoučitelná, vedly její další kroky do vazební věznice.

Štítky krimi, krádež, zlodějka, recidivistka, Liberec

Žena si do kabelky nacpala trenýrky, holicí strojek i alkohol, ostrahu ale neoblafla  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.