Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jak bude vypadat frýdlantské Podzámčí? Rozhodněte o tom i vy

Není vám lhostejná budoucnost frýdlantské lokality Podzámčí, nebo v tomto místě dokonce přímo bydlíte a chcete znát plány města do budoucna? Pak přijďte dnes odpoledne na veřejné projednávání do Zámeckého pivovaru.

Město Frýdlant si láme hlavu nad tím, co s lokalitou Podzámčí, kterou tvoří zejména tři ulice Hejnická, Jizerská a Zámecká. O budoucí podobě tohoto místa navíc nechce rozhodnout samo, ale chce znát i názor místních. Proto jsou obyvatelé zváni na dnešní veřejné projednávání, které začne v 17 hodin.

Tento prostor chceme využít smysluplně a zároveň chceme do plánování zapojit i samotné občany,“ komentoval starosta Dan Ramzer. Ti totiž okolí nejlépe znají a mohou vedení města poskytnout dobré náměty. Zcela bez vize ale vedení města není. Na dnešní setkání tak architekti odprezentují již několik možných řešení, jak se s touto lokalitou vypořádat.

Foto Město Frýdlant

Štítky Frýdlant, podzámčí, architekt, Dan Ramzer

Jak bude vypadat frýdlantské Podzámčí? Rozhodněte o tom i vy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.