Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V květnu odstartuje už čtvrtý ročník Jizerského prcka, závodu pro celou rodinu

Další ročník Jizerského prcka se blíží. V pořadí již čtvrtý ročník proběhne 4. května. A o co že jde? O senzační orientační závod pro drsné rodiče pohodových dětí.

Jste rodiče malých (nebo větších) dětí, máte rádi sport a rádi si jako celá rodina “dáte do těla”? Na Jizerském prckovi si zaběháte nebo se prostě jen projdete, změříte síly s vašimi kamarády a dalšími sportovně založenými rodinami. Děti se cestou nebudou vůbec nudit, trasu jim zpříjemníme úkoly, za jejichž splnění dostanete v cíli minutovou bonifikaci.

A třeba vyhrajete, i když cílovou pásku neproběhnete jako první! Při čekání na pomalejší skupinky si vy i vaše děti můžete posedět a pobavit se v zahradě Lidových sadů. A navíc v ceně startovného dostane každý talíř polévky a jedno pivo (nebo něco nealkoholického). Trasy budou opět na výběr dvě – 7 a 15 km.

Pokud vás po závodě nebudou bolet nohy, zatancujete si v cíli na živou kapelu s playlistem pro děti i dospělé! Ať už jsou vaše děti v kočárku, jezdí na odrážedle nebo už jsou zdatní běžci, neváhejte a užijte si den. Registrovat se můžete ZDE. První květnovou sobotu se na vás budeme těšit v Lidových sadech! Více info na facebooku nebo na jizerskyprcek@gmail.com.

Organizátor Jizerského prcka  Veronika Hanelová

Foto Jizerský prcek

Štítky Jizerský prcek, závod, rodina, Jizerské hory, Facebook

V květnu odstartuje už čtvrtý ročník Jizerského prcka, závodu pro celou rodinu  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.