Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve čtvrtek začne v Hodkovicích oprava kruháče, provoz budou řídit semafory

Už ve čtvrtek odstartuje oprava kruháče u benzínky v Hodkovicích nad Mohelkou. Rekonstrukce je rozplánovaná do celkem tří etap.

Během oprav vnitřního prstence kruháče bude postupně vždy uzavřena část křižovatky. V první etapě bude uzavřen výjezd z kruháče do ulice Rychnovská. V druhé části se bude uzavírka týkat úseku mezi výjezdem do Mánesovy ulice a do silnice k pumpě a nájezdu na Turnov. Toto omezení se však týká jen části vozovky.

Stejně tak i ve třetí fázi bude jen částečně uzavřen výjezd k pumpě a na most. „Během stavebních prací bude provoz řízen semafory,“ upozorňuje město. Zatím ale není jasné, jak budou probíhat opravy jednotlivých částí kruháče. Časový harmonogram totiž ještě nebyl podle vedení města upřesněn. Situační nákresy najdete na webu Hodkovic. „Prosíme řidiče o opatrnost, trpělivost a respektování dopravního značení,“ informuje vedení Hodkovic.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky oprava, kruháč, Hodkovice nad Mohelkou, Turnov

Ve čtvrtek začne v Hodkovicích oprava kruháče, provoz budou řídit semafory  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.