Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rekonstrukce 35 pokračuje. Od příštího víkendu se opět bude moci sjíždět do Jeřmanic

Rekonstrukce první třídy č. 35 pokračují a už příští týden dojde k významným změnám. Už v pátek by měly být dokončeny stavební práce v jízdním pruhu ve směru z Liberce na Turnov.

Pro řidiče to bude hned od příští soboty znamenat výrazné změny a některým se jistě hodně uleví. „Během víkendu bude doprava převedena do druhého jízdního pruhu. Zároveň bude průjezdný nájezd na Turnov od Jeřmanic i sjezd do Jeřmanic od Liberce,“ uvedla za město Hodkovice Helena Řezáčová.

V pondělí 12. srpna odstartuje rekonstrukce jízdního pruhu ve směru od Turnova na Liberec. „Od středy 14. do 20. srpna pak bude uzavřen sjezd od Turnova na Jablonec a zároveň i výjezd z pětašedesátky na Liberec,“ komentovala Řezáčová.

A přestože v tuto dobu bude sjezd a nájezd u Jeřmanic otevřen, na konci září čeká toto místo ještě jedna uzavírka. Ta potrvá od 27. do 29. září. Důvodem je pokládka nového povrchu. Most v Jeřmanicích by pak měl být podle předpokladů dokončený do 10. října.

Autoři | Foto Jan Homolka

Štítky doprava, Jeřmanice, Hodkovice, Bílí Tygři Liberec, Turnov, Hodkovice (Jívka), Jablonec

Rekonstrukce 35 pokračuje. Od příštího víkendu se opět bude moci sjíždět do Jeřmanic  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.