Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Chcete dnes na frýdlantskou věž? Prohlídky začnou až ve 13 hodin

I dnes můžete spojit výlet do Frýdlantu nebo jeho okolí s návštěvou radniční věže. Prohlídky pro veřejnost ale dnes začnou až v jednu hodinu odpoledne.

Důvodem je naprosté naplnění kapacit dopoledních prohlídek. Není divu, frýdlantská radniční věž je krásná a určitě stojí za to, se z ní alespoň jednou pořádně rozhlédnout po okolí. „Od 13.00 hodin už ale bude moci na radniční věž opět každý, kdo po tom zatouží,“ upozorňuje mluvčí Frýdlantu Martina Petrášková.

Pokud to ve 13 hodin nestíháte, nemusíte smutnit. Další prohlídky jsou ve 14, 15 a v 16 hodin. Prohlídky navíc probíhají i v neděli.  „To již bude možné se na radniční věž dostat v běžném režimu, tedy v časech 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 a 16.00 hodin,“ komentuje mluvčí.

Frýdlantská radniční věž je vysoká 48 metrů a skrývá v sobě i hodinový stroj. Navíc nabízí krásné výhledy. Návštěvníci mohou spatřit nejen samotné město s hradem a zámkem, ale pokud budou mít štěstí na počasí, mohou vidět i nejvyšší horu Jizerek Smrk. Prohlídku navíc turistům zpestří zvonkohra, která se ozývá každou hodinu.

Foto Město Frýdlant

Štítky Frýdlant, radniční věž, prohlídka

Chcete dnes na frýdlantskou věž? Prohlídky začnou až ve 13 hodin  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.