Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Liberečtí strážníci pořádají kurzy sebeobrany pro ženy. Naučí je, jak se bránit

Městská policie Liberec v současné době připravuje kurzy sebeobrany, které jsou určeny pro ženy. Zájemkyně se naučí, jak se v rizikových situacích zachovat. Kurzy jsou navíc zdarma.

Ženy, které by se chtěly kurzu zúčastnit, musí splňovat jednu jedinou podmínku. Musí být starší 18 let. „Připravujeme celkem čtyři samostatné kurzy. Všechny se konají v sobotu a jsou bezplatné,“ informovala mluvčí Městské policie Daniela Bušková.

Praktický výcvik povedou zkušení lektoři. Ti prostřednictvím modelových situací účastnice naučí, jak se zachovat. „Ženám tak předvedou, jak si v nebezpečných situacích poradit a jak předcházet kriminálně  bezpečnostním rizikům,“ komentovala Bušková. V rámci kurzů tak dojde na praktické cvičení s figuranty, trénink chování v konkrétních situacích, ukázky způsobu napadení a obrany s nácvikem i teoretickou přednášku zaměřenou na prevenci napadení, psychologii vyjednávání, řešení krizové situace a oblast legislativního rámce chování v sebeobraně.

Kurzy proběhnou v termínech 14. a 28. září a následně 12. a 26. října. Absolvování kurzu je na vlastní nebezpečí. Pokud vás kurz sebeobrany láká, můžete se přihlásit na e-mail buskova.daniela@mp.liberec.cz nebo poruba.lukas@mp.liberec.cz. Další info ke kurzu najdete na stránkách Městské policie Liberec nebo na jejím facebookovém profilu.

Foto pixabay.com

Štítky sebeobrana, kurz, Městská policie, strážníci, obecní policie, Liberec

Liberečtí strážníci pořádají kurzy sebeobrany pro ženy. Naučí je, jak se bránit  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.