Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nové hřiště v Hrádku dlouho hezké nezůstalo, už se na něm podepsali první vandalové

Teprve před pár dny otevřelo město Hrádek nad Nisou úplně nové dětské hřiště v Oldřichovské ulici. První děti se na něm jistě už vyřádily, jenže bohužel nejen ony. Lavičku už stihl někdo poničit.

A město z toho samozřejmě nemá dvakrát radost. „Je to marný, je to marný, je to marný. . . S nemalou radostí, bez jakékoliv slávy a stříhání pásky apod. jsme před pár dny otevřeli a dětem tak předali nové dětské hřiště na Oldřichovské ulici,“ uvedl starosta Josef Horinka na svém facebookovém profilu.

Zprovoznění hřiště stálo městskou kasu více jak milion korun. Není divu, že je starosta rozhořčen. „Upřímně jsem si iluze moc nedělal, ale že se najde někdo, kdo hned po pár dnech musí nutně projevit svůj chabý intelekt, jsem možná trochu naivně nečekal. . .  Takže moc díky milý člověče, jak pěkně jsi tohle dětské hřiště vyzdobil. . .  A co teď. . . Mám tady zřídit služebnu městské policie, aby dohlížela na pořádek. Kamery jsou hnus, který jen šmíruje nebohé obyvatele našeho města, abychom si o nich a ně mohli zakládat různé složky a svazky (nadsázka směrem k některým známým reakcím na kamerový systém),“ komentoval situaci Horinka.

Druhou možností je podle starosty vytáhnout pomyslnou peněženku města. Poškozenou lavičku vyčistit a nalakovat. „A nechat vše bez povšimnutí dál do té doby, než se to tam objeví znovu,“ dodal s povzdechem Josef Horinka.

Foto FB/Josef Horinka

Štítky Hrádek nad Nisou, vandal, hřiště, dětské hřiště, Josef Horinka

Nové hřiště v Hrádku dlouho hezké nezůstalo, už se na něm podepsali první vandalové  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.