Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Trápí vás něco v Liberci? Pojďte se o to podělit do kavárny Pošta

Trápí vás něco v Liberci, co byste chtěli změnit? Pak se můžete zúčastnit Veřejného fóra, které se uskuteční 20. listopadu od 17 hodin v kavárně Pošta. Řešit se bude doprava, rozvoj města pod Ještědem nebo školství.

V rámci Veřejného fóra se můžete připojit k některému ze stolů, které budou rozděleny podle témat na dopravu a parkování, životní prostředí a veřejný prostor, ekonomiku a rozvoj města, sociální služby a školství, zdraví a zdravý životní styl, kulturu, volný čas a cestovní ruch a stůl mladých.

Svou přítomností se tak můžete podílet na budoucnosti a rozvoji města. Hlasováním účastníci fóra vyberou ta nejdůležitější témata, kterými se poté budou zabývat pracovníci města. „Seznámíme veřejnost také s tím, jak pokročilo řešení otázek, kterými jsme se zabývali na loňském fóru,“ informovala mluvčí města Jana Kodymová.

Dále se místní dozví, jak se mohou zapojit do pracovních skupin a stát se tak součástí strategie rozvoje města. Součástí bude mimo jiné losování o ceny. „Na akci budou i dvě poradenská pracoviště. U odborníků ze Státního zdravotního ústavu se můžete dozvědět informace ohledně prevence a zdraví. Naopak na dotazy ohledně recyklace nebo odpadového hospodářství bude odpovídat zástupce společnosti FCC Liberec,“ dodala mluvčí.

Foto Jan Mocňák

Štítky Liberec, fórum, rozvoj, Ještěd, Státní zdravotní ústav

Trápí vás něco v Liberci? Pojďte se o to podělit do kavárny Pošta  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.