Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ve Frýdlantu mají novou zábavu. Otevřeli zde discgolfové hřiště

Ve Frýdlantu otevřeli úplně nové discgolfové hřiště s celkem šesti koši. Veřejnosti slouží od včerejšího dne v areálu lesoparku Střelnice. Vznikl na žádost samotných občanů.

Hřiště je pro veřejnost volně přístupné a disky si mohou lidé zapůjčit v Turistickém informačním centru v přízemí radnice. Vytvořením discgolfového hřiště vyšlo město vstříc přáním občanů. „S nápadem na vytvoření tohoto hřiště přišli občané v rámci každoroční akce Setkávání se starostou a místostarostou,“ sdělil starosta Dan Ramzer.

A protože nápad zaujal, podařilo se nyní jedno takové hřiště v lesoparku Střelnice zprovoznit. Podle starosty by navíc tato hra mohla přilákat k pohybu i ty, kteří mu zrovna dvakrát neholdují. Hřiště tak doplní již současnou nabídkou aktivit v této lokalitě, kde se nachází i dětský labyrint, altánek s ohništěm i vycházkový okruh.

Kdo by neměl vlastní disk, může si v Turistickém informačním centru nebo Městské knihovně zapůjčit disk (na maximálně tři dny) za vratnou kauci 300 korun.

Foto Město Frýdlant

Štítky Frýdlant, diskgolf, děit, Dan Ramzer

Ve Frýdlantu mají novou zábavu. Otevřeli zde discgolfové hřiště  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.