Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Chrastavě pokračují opravy komunikací. Většina by měla být hotová před zimou

Aktuálně se na chrastavských komunikacích dokončuje hned několik rekonstrukcí. Naprostá většina z nich by měla být dokončena ještě letos, vše ale závisí na počasí.

Práce pokračují na sídlišti Střelecký Vrch. „Velká část rekonstrukce je již hotová, zbývá nám dodělat střední část,“ uvedl starosta Michael Canov. Podle předpokladů by mohly být podkladní vrstvy hotové do konce listopadu a na začátku prosince by měly být komunikace na Střeláku kompletně hotové.
 
Kromě nových povrchů se ale aktuálně na Střeleckém Vrchu tvoří i pristranství, které by mělo místním nabídnout více než 10 parkovacích míst a kontejnerové stání. „I tato část by měla být hotová začátkem prosince, pokud nám to počasí umožní,“ sdělil za MÚ Daniel Fadrhonc.

Další rekonstrukce se týká ulic Polní, Sedmidomská a Bílokostelecká. Ulici Polní by se mělo podařit vyasfaltovat ještě letos, zbylé dvě ulice si ale budou muset pravděpodobně počkat do příštího roku. Poslední práce probíhají v ulici Hřbitovní. „V tuto chvíli probíhá už oprava komunikace, což bude nejhorší část pro zdejší rezidenty,“ dodal Fadrhonc. Průjezdnost totiž bude po tu dobu opravdu špatná. Hlavní omezení by mělo trvat do konce listopadu. Poté by měly probíhat už jen drobné úpravy, které nezpůsobí dopravní omezení.

Foto Jan Homolka

Štítky Chrastava, rekonstrukce, Střelecký vrch, Michael Canov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Chrastavě pokračují opravy komunikací. Většina by měla být hotová před zimou  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.