Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Nadupaní Horkýže, Scooter, N.O.H.A. i Tři sestry

Tento víkend bude v Liberci především ve znamení hudby. Během dnešního a zítřejšího večera se totiž po celém Liberci koná mnoho skvělých koncertů. Nejtěžší tak bude si vybrat.

 Živo bude dnes večer v libereckém Kulturáku od 19:30. Své nejlepší hity zde představí společně Tři sestry a Horkýže slíže v rámci Bratia a Sestry Gambrinus 11 tour.O další nadupaný program se postará zítra skupina Scooter v liberecké areně. V rámci oslav 25 let na scéně se můžete těšit na nadupanou show plnou ohňů, světel a projekcí.

Speciální program si na dnešní večer připravil designový obchod Hrst. Můžete sem zajít na ochutnávku medu, medoviny a včelích produktů. Průvodcem večera bude Milan Rejzek z Rynoltic.

Pestrý hudební program nabídne o víkendu i klub Warehouse. Dnes od 20 hodin zde vystoupí Beatles revival a zítra sem dorazí dokonce N.O.H.A i se svým dvorním Dj FeFe.

Centrum Babylon bude od neděle hostit World Dance Championshup WADF Liberec. Taneční mistrovství světa bude probíhat až do 23. listopadu. Představí se zde více než 180 tanečních škol z 22 zemí světa.

Pokud milujete songy z osmdesátek a devadesátek, zamiřte zítra do Bunkru. Bude zde probíhat 80’s a 90’s party.

Zároveň je dobré upozornit, že o víkendu bude uzavřen liberecký bazén o délce 25 metrů. Od zítřka 13 od hodin do neděle do 14 hodin tam totiž probíhají plavecké závody. A závody na 50 m budou pokračovat i v pondělí od rána do 15 hodin.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Alena Voglová

Štítky akce na víkend, hudba, koncert, akce, Liberec, Tři sestry, skútr, The Beatles, Gambrinus, Kulturní dům, Rynoltice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Nadupaní Horkýže, Scooter, N.O.H.A. i Tři sestry  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.