Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Hrdý Budžes, Český pohár v biatlonu i Xavier Baumaxa

Bára Hrzánová alias Helenka Součková a její představení Hrdý Budžes bude asi naprostým topem tohoto víkendu. Kulturní nabídka je ale samozřejmě mnohem bohatší.

A lákavou nabídku si na tento víkend připravilo i Malé divadlo. Pokud jste nestihli dnešní Srnky, můžete se pobavit zítřejší Atomovou kočičkou z harcovských kolejí nebo v neděli fantasy příběhem Harún a moře příběhů.

Xavier Baumaxa, právě ten bude zítřejším hostem v Bunkr Rock Clubu. Ale už dnes zde vystoupí Rebela 4 Riot – Swarm Inteligence.

Do Clubu Warehouse můžete zamířit za Romanem Lomtadze, který navštíví Liberec v rámci sólového turné s názvem Drum Empire. Koncert začíná ve 20:30.

Kdo by neznal Hrdého Budžese. Hra, v jejíž hlavní roli není možné si představit nikoho jiného než Báru Hrzánovou. Skvělé představení mají nyní možnost zhlédnout i Liberečáci a to zítra od 19 hodin v Šaldově divadle.

Nedělní klasikou se staly pohádky u Fryče a ani tato neděle nebude výjimkou. S dětmi sem můžete zajít na představení Divadla krabice Teplice o Václavce a slimákovi.

Pokud jste příznivci biatlonu, můžete v sobotu nebo v neděli vyrazit do jabloneckého sportovního areálu Břízky, kde se koná Český pohár v biatlonu pro kategorie dorostu a dospělých. Oba dva dny začínají starty v deset hodin.

Ohodnoť článek

Foto Jihlavská Drbna

Štítky kultura, tipy na víkend, víkend s drbnou, představení, biatlon, Xavier Baumaxa, Barbora Hrzánová, Český pohár, Divadlo F. X. Šaldy, Liberec, Metzlův dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Hrdý Budžes, Český pohár v biatlonu i Xavier Baumaxa  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.