Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Páni mají na Benešáku přednost. Nové kadeřnictví u Radnice patří zejména mužům

PR článek

Kadeřnictví, ve kterých se většinou mísí vůně šamponu, barvy a laku na vlasy, se obecně zaměřují zejména na dámy. Ať už s dlouhými loknami nebo krátkými mikády. Nové kadeřnictví u Radnice je ale jiné.

Přímo za Neptunovou kašnou vás může zaujmout nová výloha a přistoupíte-li blíž, určitě za ní spatříte Gabrielu Ulrichovou a Ivanu Ťoupalovou, jak hbitými prsty dokáží kouzlit nůžkami. A během pár minut promění nenápadného muže v elegána.

Přestože se jedná o nové kadeřnictví, majitelka Gabriela Ulrichová má bohaté zkušenosti. „Dříve jsem také stříhala ženy, ale přišlo mi, že v Liberci pánské kadeřnictví chybí a navíc mi vadí, když se míchá dohromady stříhání žen a mužů,“ říká majitelka. Proto se před pěti lety pustila do mužů a prý by již neměnila. „Otevřením vlastního podniku jsem si vlastně splnila svůj sen,“ přiznává. A stejně zkušená je i její kolegyně Ivana.

V kadeřnictví u Radnice určitě nenecháte půlku výplaty. Za sestřih strojkem zaplatíte 110 korun a za ostříhání ručně si připlatíte jen o třicet korun více. Pokud chcete umýt vlasy, připravte si 60 korun a úprava vousů vás vyjde taky na 60.

V kadeřnictvích většinou dostávají ženy před mužskými zákazníky přednost. Tady to ale rozhodně neplatí. „Samozřejmě můžeme s kolegyní ostříhat dámu nakrátko, jak se říká, na kluka, ale páni u nás mají zkrátka přednost,“ uvádí Ulrichová.

Kadeřnictví u Radnice je tak určené zejména mužům, kteří chtějí moderní, elegantní a na tělo padnoucí sestřih, ale zároveň netouží po službách salónu. „Naše ceny odpovídají tomu, že jsme kadeřnictví. Nejsme salón a úpravu vousů zajišťujeme pouze strojkem. Na druhou stranu naše ceny jsou pevné a klienti se nemusí bát, že si k nim připočítáme ještě práci nebo cokoliv navíc,“ vysvětluje majitelka.

Střih na přání nebo podle aktuální módy

Ta se snaží vyhovět požadavkům moderních chlapů. Mezi aktuální trendy patří zejména takzvaný podstřih. „Hodně zkrácené, často až na kůži vyholené vlasy po stranách hlavy. To teď regulérně nejvíc frčí. Nejenže tento účes sluší skoro každému muži, ale navíc se velmi lehce udržuje.“ Chlapům tak stačí rukou prohrábnout delší vlasy z čela na temeno a jsou učesáni.

Kadeřnictví u Radnice bude pánským klientům k dispozici ve všední dny od 8 do 17 a v sobotu od 9 do 12.

Pánských klientů nejenže přibývá, ale také se muži do kadeřnictví vrací mnohem častěji. „Dnešní muži o sebe dbají mnohem více, než tomu bývalo. Také už pomalu upadá doba, kdy se chlapi sami stříhali doma,“ říká Ulrichová. Už i muži se dokonce naučili chodit upravovat podobně jako ženy třeba před plesem nebo jinou významnější událostí.

Výhodou libereckého kadeřnictví je, že se sem nemusíte objednávat. Pokud jdete kolem z práce nebo třeba z oběda, můžete se prostě zastavit. Na druhou stranu jestli si chcete být jistí, že nebudete čekat ani minutku, můžete se objednat na telefonním čísle 607 529 547.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kadeřnictví, u Radnice, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Páni mají na Benešáku přednost. Nové kadeřnictví u Radnice patří zejména mužům  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.