Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Ještěd zavádí 30 procent slevu na odpolední výuku v lyžařské škole

PR článek

TMR Ještěd se rozhodlo pro časově omezenou akční nabídku ve své lyžařské škole. Pro začínající lyžaře nabízí v termínu 20.-24.1.2020 slevu na odpolední výuku ve výši 30 %. Výhodnou cenou chce přilákat rodiče s dětmi, kterým tento čas může vyhovovat i po pracovní době.

Výuka lyžování probíhá primárně na dětském cvičišti Maxiland s pojízdným pásem a dalšími moderními prvky pro výuku těch nejmenších lyžařů. Zvýhodněnou cenu mohou zákazníci využít pro lekce rezervované v čase 13:00 – 16:30 hod., případně po předchozí telefonické domluvě i po konci provozní doby.

„Chceme především zjistit zájem z řad zákazníků o tento produkt. Ačkoliv letošní zima příliš nepřeje co do sněhové nadílky, i tak chceme naplno využívat potenciál naší lyžařské školy a dětské arény, do které jsme již druhým rokem investovali,“ vysvětluje Jakub Hanuš – ředitel Skiareálu Ještěd. „Pro uplatnění slevy stačí vyslovit heslo „Kubík“ v kanceláři naší lyžařské školy,“ dodává Hanuš.

Skiareál Ještěd tak nabízí nejen Liberečanům zajímavou alternativu pro ty, kteří si chtějí užít lyžování po práci i mimo víkend, a přitom trávit čas se svými dětmi. O ty se postarají profesionální instruktoři, a sami rodiče si mohou užívat odpolední lyžování za cenu výhodných odpoledních skipasů na 3 hodiny.

Společně se slevou na samotnou výuku mohou zákazníci lyžařské školy v této době využít i 30% slevu na zapůjčení lyžařského vybavení. Lyžařská škola i půjčovna se nachází v nové multifunkční budově, jenom pár kroků od konečné zastávky tramvaje nebo P1 centrálního parkoviště.

Skiareál Ještěd doporučuje lekce rezervovat předem, a to telefonicky na +420 778 777 340 nebo e-mailem na skischool@skijested.cz .

Ohodnoť článek

Foto Skiareál Ještěd

Štítky Kubík Maxiland, lyžařská škola, Ještěd, TMR Ještěd a.s., lyžování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Ještěd zavádí 30 procent slevu na odpolední výuku v lyžařské škole  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.