Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Divokej Bill na Benešáku a Afrika v Liďácích

Divokej Bill... To bude bezesporu třešnička na dortu kulturního programu na tenhle víkend. Akcí ale bude o víkendu mnohem více.

Děti jistě ocení program, který na tuto sobotu připravil Dům dětí a mládeže Větrník. Koná se zde totiž od 14 do 16 hodin Maškarní bál v bačkorách. Těšit se můžete na výrobu masek, tanec, soutěže a dokonce i hernu pro ty nejmenší návštěvníky. Soutěžit se bude nejen o nejlepší masku ale i o nejoriginálnější bačkůrky.

Ani tento týden nebude chybět nedělní pohádka u Fryče, tentokrát vystoupí od 16 hodin Divadlo Krtek a Marek Sýkora v pohádce Cirkus plný pohádek.

Lidové sady v neděli hostí další Africké trhy. Můžete zde ochutnat všemožné druhy exotického ovoce a o některém jste jistě ani neslyšeli. Dobroty od farmářů z Ugandy a Indonésie můžete ochutnat od 10 do 16 hodin.

Na Benešáku zítra večer vystoupí v rámci Jizerské 50 skupina Divokej Bill a neméně zajímavý bude její předskokan kapela Portless. Koncert začne v 18 hodin.

Do restaurace U Košků můžete v sobotu zamířit na Ples ruprechtických sousedů.

Ve Vraťáku v Kulturním centru o víkendu vystoupí ATMO music.

Club Warehouse zítra hostí jednu z nejoriginálnějších českých kapel – Vltavu. Koncert začíná ve 20:30.

Milovníci kouzel a magie by si neměli nechat ujít Comedy Magic Show v podání Radima Šocha. Ten má za sebou více než 3000 vystoupení a tentokrát ho můžete spatřit zítra od 15 hodin v Apartmánech Rajdl.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jizerská 50

Štítky víkend, víkend podle Drbny, kultura, Liberecko, Afrika, pohádka, Marek Sýkora, Jizerská padesátka, maska, Divokej Bill, Indonésie, Uganda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Divokej Bill na Benešáku a Afrika v Liďácích  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.