Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nedělní pohádka u Fryče. Ruda Hancvencl zahraje maňáskového Robinsona

Klasické dílo světové literatury. To je Robinson Crusoe Daniela Defoe. Nečetněkrát byl zdramatizován, zfilmován, existuje i loutkový film. V Liberci ale nyní můžete vidět originální zpracování jabloneckého Rudy Hancvencla, který Robinsona převedl do maňáskového divadla.

Pohádkový příběh Robinson se odehraje v Knihkupectví Fryč v rámci tradičních nedělních pohádek v neděli od 16 hodin. Půjde o veselý maňáskový příběh o tom, jak to na opuštěném ostrově rychle uteklo. 

Robinson je představení volně na motivy známé předlohy Daniela Defoea. V tomto zpracování se dozvíte, co vše prožili Robinson, Pátek, Čtvrtek, Středa..., ale třeba i to, kdo může za vyhynutí blbouna nejapného nebo jak dlouho trvá plavba na voru z pustého ostrova do Yorku.

Ruda Hancvencl 

Autor, herec, režisér, muzikant. 

Autor známý mimo jiné svým představením Hvězdné dálky aneb Galaktická roztržka čili kterak Impérium úder nevrátilo - legendární kus, na který opakovaně chodí malí i velcí diváci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Archiv Ruda Hancvencl

Štítky Robinson, divadlo, nedělní pohádka, fryč, ruda hancvencl, Liberec, Daniel Defoe, pohádka, Pátek, představení, York

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedělní pohádka u Fryče. Ruda Hancvencl zahraje maňáskového Robinsona  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.