Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Česká pošta uzavřela nekryté přepážky, v Liberci dokonce celou pobočku

V rámci opatření souvisejících s onemocněním COVID-19 rozhodla Česká pošta o uzavření přepážek, které jsou nekryté. V případě některých provozoven došlo k úplnému uzavření. A mezi tyto pobočky patří i pošta Liberec 3.

Vedení České pošty rozhodlo o uzavření jednak tzv. PostSHOPů, kde lidé nakupovali zejména doplňkový sortiment. „Dále byly uzavřeny specializované přepážky, které nebyly chráněny sklem,“ sdělil mluvčí České pošty Matyáš Vitík.

K uzavření celé pobočky došlo v místech, kde byly všechny přepážky nekryté. Takovým příkladem je i pobočka v Doubí. Pobočka v OC Nisa je dočasně uzavřena a po tuto dobu mohou lidé využít pobočku Liberec 2 na adrese Nákladní 429/6.

V současné době také Česká pošta vyzývá, aby klienti zvážili návštěvu poboček. A když už na poštu musí, aby se chránili rouškami. „Na všech pobočkách je navíc možné platit bezhotovostně. Tento způsob platby by měli klienti v těchto dnech upřednostnit,“ uvedl Vitík.

Pošta se také snaží ochránit zaměstnance ochrannými pomůckami. „Distribuujeme dezinfekční spreje, roušky, zavádíme bezkontaktní doručování,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Faceook Česká pošta

Štítky Česká pošta, Liberec, koronavirus, COVID-19, Lužická Nisa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká pošta uzavřela nekryté přepážky, v Liberci dokonce celou pobočku  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.