Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: I need a dollar baby, nový song od Big’O’band. Hudebníci nelení a tvoří

Každý sám doma a přitom spolu. Tak nějak vznikala nová píseň liberecké kapely Big’O’Band Marka Ottla I need a dollar baby.

Hudebníci obecně v současné chvíli nezažívají zrovna zlaté časy. Stejně tak přišel celý Big’O’Band o nabitý program. Ze dne na den padly všechny připravované akce a koncerty.

Skupinu je nyní možné podpořit na webu Donio. Současná situace, spojená se vstupem nezvaného koronavirového hosta do všech našich životů, vymazala nabitý pracovní kalendář celého týmu ze dne na den. Pro mnoho členů našeho týmu je to situace velmi finančně náročná a my nechceme dovolit, aby se prohloubila ještě více,“ uvádí liberecká skupina ke sbírce.

I přes nelehkou situaci si dokáží umělci udržet dobrou náladu a úsměv na tváři a právě nová píseň I need a dollar baby je toho důkazem. Tento song ale není první, který během posledních týdnů vznikl. Pokud jste ještě neslyšeli písnučku V rouškách, tak to určitě napravte.

  „Připravili jsme pro vás zatím 3 videoklipy „proti trudnomyslnosti“ a i s nimi nám pomáhal náš podpůrný technický tým. Chtěli bychom v této práci pokračovat, ale také bychom chtěli lidem, kteří se na klipech podílejí, jejich honoráře zaplatit. Budeme velmi rádi za vaši pomoc a podporu. Věřte, že vám tu energii vrátíme mnohonásobně zpět hned, jak nás za vámi pustí na pódia. Už se nemůžeme dočkat,“ vzkazuje kapela příznivcům.

Kapelu skrze sbírku zatím podpořilo jedenáct lidí celkovou částkou 7 600 korun. Poslala jsem svůj příspěvek od srdce. Díky vám jsem tisíckrát prožila radost ze života, je tedy čas vám to trochu vrátit. Společně to dáme,“ napsala Romana, která také skupinu podpořila.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Big’O’band

Štítky Big'O'Band, Liberec, kapela, hudba, kultura, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: I need a dollar baby, nový song od Big’O’band. Hudebníci nelení a tvoří  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.